HOE WAT WAAR

Hoe wat waar

Je wilt een tattoo?! Heb je er lang genoeg over nagedacht? Weet je precies wat je wilt? Of heb je daar hulp bij nodig? Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je terecht bij mij voor het waarmaken van je idee.

Je kunt altijd een mail sturen . Als ik bezig ben kan ik helaas de telefoon niet aannemen dus is het voor mij makkelijker alle vragen en verzoeken te kunnen beantwoorden wanneer ik er even tijd voor heb. Zodoende kan ik ook altijd weer terug lezen wat je vraag of wens was en daar gerichter op reageren. Als alles netjes in een mail staat kunnen er ook niet gauw misverstanden ontstaan over wat er besproken word.

Als je een afspraak wilt maken hoef je alleen maar in een mailtje uit te leggen of aan de hand van een plaatje te laten weten wát, wáár en hoe groot je je tattoo wilt laten zetten.

Aan de hand daarvan kan ik een beetje inschatten hoeveel tijd ik nodig denk te hebben en stuur ik je dan wat beschikbare data en tijden door ergens in de komende  3 a 4 maanden waaruit je een keuze kunt maken.

Ik stuur je na je keuze altijd een bevestiging .

 Zonder die bevestiging is de afspraak ook niet genoteerd.( heb je dus na 48 uur nog niet van me gehoord, mail me dan nog even ter herinnering. ik kan er altijd overheen gelezen hebben)

Ontwerpen:

Heb je al een idee maar kom je er zelf niet uit dan kan ik je vast wel helpen met het verwezenlijken van je idee.

Mail mij zoveel mogelijk en zo gedetailleerd mogelijk door wat je in gedachte hebt. Bestaande plaatjes , schetsen e.d en een beschrijving van jouw wens. Ik zal er dan een ontwerp van maken. Dit doe ik overigens pas als er een afspraak gemaakt is. Ik mail je dit eerste opzetje rond een week voor de afspraak door. Je kunt er dan nog allerlei veranderingen aan doorvoeren tot ie helemaal is zoals jij in gedachte had. Dit gaat prima per email en scheelt jou en mij een hoop(reis)tijd. Mocht ik er echt niet uitkomen zal ik je tóch vragen even langs te komen..dit is kosteloos.

Aan de hand van het idee kan ik je een richtprijs geven..maar ..een wat nauwkeurigere schatting komt pas als ik het ontwerp compleet heb.. let wel..een schatting is geen garantie 😅

Kan altijd moeilijker en dus duurder zijn dan verwacht maar het kan ook een stuk goedkoper uitvallen omdat alles meezit 😉

Je bent vrij om te kiezen wat je wilt. Dat wil niet zeggen dat ik alles zet wat jij wenst. Ik zal je helpen een juiste keuze te maken waar je hopelijk de rest van je leven blij mee zal zijn.